Svenska Järnvägsklubben

SJK Postvagnen - Arkiv 2008-2018

Åter till forumets huvudsida
Öppna tråden


X9-finns det någon kvar ? (Allmänt)

av Bernt Talbrant @, Borås / Nässjö, lrdagen 16 maj 2015, 23:22:28 @ Bonzo

Ja, det är möjligt. Dock var det tre olyckor, en grusbil blev på körd och fyllde hytten med sand. Sen var det en som körde på en kranbil, och det var också i A-ändan. Ser ut på din bild som att taket är rensat från strömavtagare med tillhörande utrustning.
Min vagn stod kvar på spåret, och strömavtagaren var hel. Innan jag lämnade vagnen fick jag ta ner den och stänga batterierna i båda ändarna.
En bland dom första jag möter efter olyckan är en journalist från Bohuslänningen, och det fanns ett reportage med bild i den tidningen dagen efter.

Jag hade noterat att 127 krockat med en lastbil så det var kanske inte den på bilden som du körde då trots allt. När det gäller strömavtagaren m m så kan det ha plockats av i efterhand, även andra änden (128) var plockad på en del saker vid fototillfället. Sedan antar jag att du tänker på 111:an som krockade med kranbilen norr om Borgstena.

Forumet är stängt för nya inlägg
  1610 visningar

Hela tråden:

 

Postvagnen har 6190 registrerade användare som har gjort 1165810 inlägg i 105592 trådar. Just nu är vi 0 inloggade och 3 gäster (totalt 3).
Kontakta
powered by my little forum