Svenska Järnvägsklubben

SJK Postvagnen - Arkiv 2008-2018

Åter till forumets huvudsida
Öppna tråden


Visning av upprustat Öresundståg - Komma in i nya PV (Allmänt)

av Ulf Broman @, Kista, torsdagen 8 mars 2018, 22:17:07 @ Forskaren

Tack till dig, Mattias C och andra som försökt hjälpa mig men efter att de senaste dagarna ägnat mig åt att hjälpa en bekant som blivit lurad på alla sina pengar (både pension och sparkapital sånär som på 27 öre) genom kontokortsbedrägeri så har jag slutligen beslutat mig för att inte gå med i nya Postvagnen.

Jag får först tacka dig för all hjälp och all intressant information du lämnat här genom åren. För mig kommer nya Postvagnen inte bli detsamma om du inte följer med, trots att det är ny färg på den nya vagnen.

Om bara någon annan kan fixa detta med din ålder, eller att du kan använda en annan e-postadress, så skall jag med glädje hjälpa dig per telefon att komma in i nya Postvagnen.
Jag är nog i samma ålder som du, och lagom entusiastiskt (dvs har tendenser att bli gammal grinig gubbe), och jag har valt inställningar åt mig som mer liknar den gamla Postvagnen.
Det har skrivits i nya PV av Jan L att den nya är som programmet Word: Det finns massor av funktioner man aldrig använder och som man inte behöver veta om att de finns, utan man klarar sig långt med att skriva, göra fetstil och skriva ut, och exakt samma sak gäller i nya PV.

Så. Sov på saken ett par dagar, och hör sen av dig!

Forumet är stängt för nya inlägg
  1854 visningar

Hela tråden:

 

Postvagnen har 6190 registrerade användare som har gjort 1165810 inlägg i 105592 trådar. Just nu är vi 0 inloggade och 3 gäster (totalt 3).
Kontakta
powered by my little forum