Svenska Järnvägsklubben

SJK Postvagnen - Arkiv 2008-2018

Åter till forumets huvudsida
Öppna tråden


Visning av upprustat Öresundståg (Allmänt)

av Forskaren, tisdagen 6 mars 2018, 16:56:41 @ cyberfriend

Tack för info :)

Verkar vara många kvar här. Ditt inlägg har ju flera hundra visningar.

Hur långt in i nya postvagnen kommer du?
Är ytterdörrarna låsta, eller har har du kommit så långt att du har fått mail att du är en registrerad passagerare/användare/medlem eller liknande?

Jag har fastnat på att jag är för ung. Trots att jag haft barn och barnbarn här till min hjälp på sportlovet och trots många tips från andra här på postvagnen så har jag inte lyckts registrera mig utan det tar stopp på första sidan där det står "Du har inte lägsta ålder för att kunna vara en del av SJK, och du kan därför inte registreras."
Jag kan dock då trycka på Forum och till nöds läsa lite men jag blir inte klok på vad jag har läst och vad jag inte har läst. Det ser ut precis som ett annat forum som också byggdes om på liknande sätt och det blev jag heller aldrig vän med utan slutade läsa.
Så tyvärr ser det ut som att jag snart ger upp även detta. Men jag är tacksam över tiden som har varit och även tacksam till de skribenter som försökt att hjälpa mig. Jag hoppas även att det nya forumet ska passa det stora flertalet. De flesta är ju ändå inte intresserade av att plocka fram olika fakta om järnvägstrafiken utan vill helst enbart prata järnväg i glada vänners lag.

Forumet är stängt för nya inlägg
  2270 visningar

Hela tråden:

 

Postvagnen har 6190 registrerade användare som har gjort 1165810 inlägg i 105592 trådar. Just nu är vi 0 inloggade och 3 gäster (totalt 3).
Kontakta
powered by my little forum