Svenska Järnvägsklubben

SJK Postvagnen - Arkiv 2008-2018

Åter till forumets huvudsida
Öppna tråden


Gamla/Nya PV [lite hjälp] (Allmänt)

av Hans Broman @, Enhörna, lrdagen 3 mars 2018, 15:12:17 @ Mattias Jansson

Och märk att, åtminstone vad det utlovats , så finns gamla kvar under lång tid. Man kan kan bara skriva fram til 14/3 men sedan finns den kvar som ett arkiv så det kan ju vara läge behålla bokmärket bara man nu anger vad det är för något så man vet


Det kan tänkas att den gamla Postvagnen efterhand sparas någon annanstans, möjligen på SJKs egen server eller något annat liknande arrangemang. Men tills vidare kommer den att finnas kvar på den här adressen, och om/när det blir tal om att flytta den så kommer det givetvis att meddelas så att folk även fortsättningsvis ska kunna ta del av det som skrivits här under de precis tio år vagnen varit i drift.

Och på den nya Postvagnens adress kan man ju välja mellan nya forumet, SJK:s webbplats, gamla forumet och SJK:s Facebooksida. Så om man har ont om plats på webbläsarens rad för favoriter, kan man gott hoppa över att ge det gamla forumet en egen plats, för man kommer ändå lätt åt det. (Visst, Mattias, kommer väl den ordningen att bestå inom överskådlig tid?)

Forumet är stängt för nya inlägg
  1631 visningar

Hela tråden:

 

Postvagnen har 6190 registrerade användare som har gjort 1165810 inlägg i 105592 trådar. Just nu är vi 0 inloggade och 3 gäster (totalt 3).
Kontakta
powered by my little forum