Svenska Järnvägsklubben

SJK Postvagnen - Arkiv 2008-2018

Åter till forumets huvudsida
Öppna tråden


Gamla/Nya PV [lite hjälp] (Allmänt)

av Lennart Petersen @, fredagen 2 mars 2018, 17:57:44 @ Leif D

Har både nya och gamla PV samma adress? När jag ska lägga upp nya PV som favorit så kommer lik förbenat den gamla PV upp?? Och varför ligger inte nya PV på SJKs hemsida under "Postvagnen"? Eller gör jag ngt fel? Inte otänkbart. Registreringen gick dock galant och det nya forumet verkar helt ok även om det tar tid att vänja sig.

För närvarande går jag in via den länk som finns i gamla PV.


Finns kanske olika vägar in.
Den här fungerar till nya: http://www.postvagnen.com/sjk-forum/index.php

Lik den gamla, jo.
http://www.postvagnen.com/forum/index.php


Tack för tipset. Men problemet kvarstår. Länken funkar men när jag lägger upp målet för din länk som favorit och sedan klickar på den så kommer gamla PV upp. Men Mattias förklarade orsaken så det är bara att vänta. Det funkar ju ändå när man har adressen.


Om du går in på exakt den sida där du vill börja på Nya Postvagnen och sen trycker på "Favorit-stjärnan" (min är blå här i Firefox)...
[image]
så får du en favorit i dinfavoritlista, som du sen kan flytta till tex bredvid favoriten till Gamla Postvagnen.
[image]
När Gamla Postvagnen stänger är det ju bara att ta bort den gamla och ev göra en ny till Nya, om admin väljer att flytta om något.
Hoppas du får till detta bra nu... /Leif

Jag har bokmäekt nya forumet som "Postvagnen-nya" så det är lätt att skilja den från "Postvagnen" som är den gamla. Och märk att, åtminstone vad det utlovats , så finns gamla kvar under lång tid. Man kan kan bara skriva fram til 14/3 men sedan finns den kvar som ett arkiv så det kan ju vara läge behålla bokmärket bara man nu anger vad det är för något så man vet

Forumet är stängt för nya inlägg
  1737 visningar

Hela tråden:

 

Postvagnen har 6190 registrerade användare som har gjort 1165810 inlägg i 105592 trådar. Just nu är vi 0 inloggade och 3 gäster (totalt 3).
Kontakta
powered by my little forum