Svenska Järnvägsklubben

SJK Postvagnen - Arkiv 2008-2018

Åter till forumets huvudsida
Öppna tråden


En som vågade sig ut idag (Allmänt)

av LasseE @, Stockholm, onsdagen 28 februari 2018, 17:14:57

Reste Stockholm - Uppsala t.o.r. idag. Till Uppsala åkte jag med pendeltåget från Odenplan med avgång 07:45 enl. tidtabell. Det avgick ca. 6 sent men pga tågkö och enkelspårsdrift Arlanda - Myrbacken var vi drygt 15 sena till Uppsala - inte så farligt. Men varför enkelspårsdriften? Vänsterspåret (norrut) verkade inte ha använts på länge och ingen reparationspersonal syntes till. Vad har hänt?

Tillbaka hann jag precis med direkttåget till Cst med avgång 15:48. Men, när jag och andra stressade resenärer kom upp på plattformen syntes vitt och brett inget tåg. Sedan upptäckte något att det stod något allra längst bort i fjärran vid slutet av perrongen och det blev en språngmarsch för många för att hinna med. Jag kan inte tänka mig att alla hann. Några trodde vårt tåg var tåget på spåret intill och rusade ner för trappan igen. Varför ställer man upp tåget på ett sådant allt annat än kundorienterat sätt? Själva resan var sedan behaglig och när vi kom till Cst var pulsen nere på normala värden igen.

Forumet är stängt för nya inlägg
  2746 visningar

Hela tråden:

 

Postvagnen har 6190 registrerade användare som har gjort 1165810 inlägg i 105592 trådar. Just nu är vi 0 inloggade och 3 gäster (totalt 3).
Kontakta
powered by my little forum